En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bentlı olarak değişmiş olur.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil tavır anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya sağlıklı birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları derunin bu menteşelerin esenlıklı çkırmızıışması ve kapıyı art kapatması gerekir.

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri çoğunlukla yangına, korozyona ve esir koşullarına dayanıklı çelik yahut kırmızıüminyum kabil bozulmamış malzemelerden dokumalır.

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla baş başa binanın çabucak anlamsızaltılmasına olanak tanır, çatı emniyetliğini sağlar. Ivedi çıkış kapıları binaların strüktürsına ve vâsiliğine göre farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Merdivenin ferahliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız berk başüstüneğu derece, yangın kapısı şık bir görünüm katkısızlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana için bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın anında insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya sahih ve kolayca açılabilen strüktürya sahiptir.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, buhran anlarında insanların yangın vadiından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Gerek bayilerimiz gerekse vasıtasız global satış olarak aşağıda yan vadi illere iş vermekteyiz.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalı, kolaylıkla ve hariçya doğru açılmalıdır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok değerli hale getirmiştir.

Başkaca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Bir binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını tespit etmek bâtınin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak yahut çatı denetiminden mesul özel organizasyonlardan düşünüm kısaltmak, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari konstrüksiyonsına şayeste yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanım amacına amelî türler yeğleme edilebilir.

Report this wiki page