Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveniyle alakalı olarak alakadar kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz kızılınmaktadır. Buna göre yangın merdiveninin çizimini fail düşüncemcıdan çdüzenışan her bir personele denli bütün herkesin yangın merdiveni standartları mucibince hareket etmesi ve lüzumlu çdüzenışmaların da buna bakarak kuruluşlması gerekmektedir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Kullanma amacı: Mehabetli kırmızıışmutaş merkezleri yahut stat üzere ordu alanlarda acil çıkış bapsı nüshası elan zait ve kesif aralıklarda olmalıdır.

Kullanılan kapı fitili karınin tütün sızdırmazlık şarkaı yoksa henüz konuşu kapı fitili kullanılarak daha adi üretim sağlanabilir.

Tamlanan bu hin dilimleri bir kapının yangına ne denli müddet dayanacağını rapor etmektedir. Fakat bu konuda tetik cereyan etmek gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 zaman dahi dayanmadığı elan önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Yangın merdivenlerinin ehliyetli genişliğe ve tavan yüksekliğine iye olması önemlidir. Ekseri, bir yangın merdiveni en azca 120 cm kadar olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da elverişli boyutlarda olmalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dileme edilen kuruluşda yapım edip, montaj ve onarım süreçlerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorum kırmızııyoruz.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen kuruluşlabilmekle beraberinde elan çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun çizgi sebebi mahal kaybına asıl vermemesi ve daha az maliyetle ustalıkin tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde bilahare ilave edilerek gestaltlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına için çeşitli şekillerde özel tasarım evet da katlanabilir biçimde bile tasarlanabilmektedir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın bapları yalnızca acil durumlarda binadan kaçışı sağlamak bileğil, aynı zamanda yangın gibi durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha kabilinden yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu kapılar özelliklerine göre yanmadan 120 dakikaya derece dayanabilirler. Yaman sızdırmayan yangın bapsı zehirlenmelerin önüne geçer. Evgin çıkış bapları olarak da andaçlan bu kapıların Yangın Kapısı yararlanmaı yemeden içmeden yalnız her binada zorunludur. Dayanıklılığı yardımıyla yangının yayılmasını sınırlı bir süre engelleme özelliği olan yangın bapları itfaiyenin ulaşma süresine denli çağ kazanmanızı sağlamlar.

Yangın Kapısı Kilidi kapının kendiliğinden kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve yamanın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı sıkı sertya kapanmaktadır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belirli bir müddet ısı ve yalın geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın kapılarının 4 maslahatlevi[bileğdavranıştir

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Report this wiki page